El Muntanyesa ha perdut al camp del San Cristóbal per la mínima, 1 a 0. Els de Nou Barris han vist com un gol d’Obispo ha estat suficient per tornar cap a Barcelona sense cap punt. Els de Dani Andreu ho han intentat a la segona part, però han estat incapaços de marcar.

Obispo avança el San Cristóbal

La Monta, que no ha pogut comptar amb Brian Canalejo, lesionat aproximadament durant un mes, ha vist com el San Cristóbal s’ha avançat abans del quart d’hora de joc. L’autor de l’1 a 0 ha estat Obispo, després del llançament d’una falta. Els de Nou Barris han reaccionat amb una certa rapidesa i Velillas ha estat a punt d’empatar en una clara ocasió. Cap dels dos equips ha tingut un domini aclaparador. Molt de joc directe, per tant, poca elaboració al mig del camp. De totes maneres, els de Dani Andreu han estat els qui més han buscat la porteria rival amb la intenció d’empatar. Tot i això, han estat els egarencs, mitjançant Obispo, els qui haurien pogut ampliar l’avantatge, però Segovia ha aturat sense problemes.

El Muntanyesa domina, però li falta el gol

A la represa Rui Gama, ex del San Cristóbal, ha entrat al camp pel Muntanyesa. Els groc-i-negres han dominat en 45 minuts, però els ha costat molt trobar profunditat en el seu joc i, per tant, generar ocasions de perill. De fet, una de les clares ha estat una rematada d’Alex Alba al travesser a la sortida d’un córner. El San Cristóbal, ben organitzat defensivament, ha esperat el seu moment i l’han tingut per sentenciar el partit, però la rematada de Roger Escamilla s’ha estavellat al travesser. En els últims minuts, el Muntanyesa ho ha seguit intentant, però ha estat incapaç de marcar