L’Horta ha aconseguit un punt (0-0) en un partit en què ha disposat de més ocasions de cara a porteria. Els de Víctor Valdés, ambiciosos, ho han intentat i han pogut desfer l’empat a zero inicial, però finalment el marcador no s’ha mogut. Amb aquest resultat, el conjunt hortenc suma un triomf i un empat en els dos partits disputats al subgrup 5 B de Tercera Divisió.

L’Horta domina a la primera meitat

L’anècdota de l’enfrontament ha estat que l’Horta ha hagut de jugar amb la tercera equipació del Peralada. L’equip hortenc només s’ha endut la primera samarreta i l’àrbitre no ha permès que hi juguessin per la similitud amb els colors del conjunt local. Després d’un inici amb domini territorial del Peralada, els de Víctor Valdés han disposat de les millors ocasions del partit. Cal destacar un xut al pal d’Adílson en el minut 18. Víctor Bertomeu, exjugador empurdanès, ha estat un dels grans protagonistes del matx, juntament amb David Roca, que ha respost amb molta efectivitat a la porteria.

El Peralada resisteix a la segona

Tot i que el Peralada ha començat amb una oportunitat tot just començar la segona meitat, l’Horta ha mantingut el domini i les ocasions, tot i que no n’hi hagut tantes ni tan clares. El matx ha anat perdent intensitat a mesura que passaven els minuts i els canvis dels dos entrenadors no ha donat els fruits desitjats. Bon empat de l’Horta, tot i que per joc i ocasions hauria pogut tenir millor premi.