Escut FC Barcelona comunicat

Tothom ho dona per fet. Valverde deixarà de ser entrenador del Barça després que rescindeixi el contracte que el vincula amb el Barça fins al juny del 2020. Però aquest comunicat, esperat des de l’acabament de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, poc abans de les vuit del vespre, encara no arriba. Tot apunta, i aquesta és l’última o penúltima informació que ha sortit a la llum, que hi ha problemes pel que fa a la desvinculació del contracte d’Ernesto Valverde.

Aquest dimarts parlaran Bartomeu i Abidal

El que sí que ha quedat clar, però tampoc no és oficial per cap mitjà del club, és que aquest dimarts el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Éric Abidal, faran un compareixença pública per donar explicacions sobre aquesta rocambolesca situació que ha envoltat el club en les últimes jornades. Des de l’eliminació del Barcelona a les semifinals de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita i el viatge d’Òscar Grau, CEO del club, i el mateix Abidal a Qatar per parlar amb Xavi sobre una possible incorporació com a entrenador blaugrana per al futur, tot s’ha començat a tòrcer per a la directiva. El president ha hagut de prendre una decisió, fer fora Valverde, i buscar un nou entrenador.

El comunicat amb Quique Setién com a recanvi, encara no hi és

El nou entrenador per al que queda de temporada, com a mínim (s’ha filtrat que podia voler més temps de contracte), és Quique Setién. O això és el que tothom dona per fet. L’esperat comunicat podria fer-ho oficial, però encara no es pot afirmar al 100 %. El tècnic càntabric, de 62 anys, és un enamorat del futbol creatiu de Cruyff i Guardiola i encaixa perfectament en el model del Barça. Ara cal saber si serà capaç de governar una plantilla com la blaugrana. Esperarem el comunicat, ja sigui explicant la destitució de Valverde o la contractació de Setién, a veure si arriba.