Xavi

Xavi Hernández és el focus d’atenció ara mateix a can Barça. La possibilitat que l’exjugador blaugrana i actual tècnic de l’Al-Sadd aterri al Camp Nou per dirigir l’equip culer des de la banqueta i substituir així Ernesto Valverde cada cop sembla més possible. El mateix Xavi va reconèixer, després de classificar l’Al-Sadd per a la final de la Copa, que s’havia vist amb el director esportiu del Barça, Eric Abidal, i el director general, Òscar Grau. Això sí, no va voler dir res de la trobada. Xavi exactament en la roda de premsa posterior al partit de l’equip qatarià va dir que “El meu somni és entrenar el Barça. Sempre he estat culer i el club té un lloc especial al meu cor, però ara mateix no puc dir res, estic centrat en l’Al-Sadd. El Barça va ser aquí per parlar amb mi, també per veure Ousmane Dembélé. Em vaig veure amb Abidal perquè és amic meu, això és tot. No puc dir res del que passa a Barcelona perquè tinc molt de respecte cap al club i també cap a Valverde. Em sap greu”.

Xavi i el seu possible retorn a can Barça

Després d’aquesta resposta les especulacions sobre el possible retorn de Xavi al Barça per entrenar al primer equip s’han disparat. L’actual tècnic de l’Al-Sadd podria arribar en breu al Camp Nou, de fet, s’especula que podria aterrar aquesta mateixa setmana. D’altres informacions diuen que la seva arribada seria a l’estiu.

Tot i que Xavi va ser prudent i no va voler parlar sobre la seva trobada amb Abidal, qui sí que ho va fer va ser el director esportiu de l’Al-Sadd, Muhammad Ghulam al-Balushi, que va admetre les negociacions entre Xavi i el Barça, va dir que “Sí, Xavi i el Barça estan negociant i li desitgem el millor allà on vagi”.