El discurs de l’optimisme i la confiança s’ha instal·lat al vestidor del RCD Espanyol. El missatge d’entrenador i jugadors és clar: l’equip està capacitat per sortir de la part baixa de la classificació. L’últim a fer-ho ha estat Andrés Prieto.

Equip i confiança

Andrés Prieto, que davant el San Sebastián de los Reyes va jugar el seu segon partit oficial de la temporada, ha afirmat que “l’entrenador, l’equip i l’afició tenim clar que sortirem d’aquesta situació. Anem tots a una i el grup és increïble. La unió que es viu al vestidor no l’havia viscuda mai en cap altre equip”.

El porter considera que a l’equip hi ha molt bons jugadors i “per tant en aquesta segona part de la temporada, l’equip anirà cap endavant“.

A Vila-real, 2.000 periquitos

Després de l’empat amb el Barça i el partit de Copa, l’Espanyol torna a tenir un altre gran repte. El pròxim diumenge, 19 de gener, a les 16 h, els blanc-i-blaus s’enfronten amb el Vila-real. Un partit per al qual s’espera la presència d’uns 2.000 seguidors de l’Espanyol que han respost massivament a l’oferta de viatge i autocar feta pels jugadors, directiva i Federació de Penyes. Andrés Prieto ha volgut agrair el suport que tindrà a l’estadi de la Ceràmica.

Entrenament amb gairebé tots

A la primera sessió d’entrenament de la setmana, Abelardo ha tingut dues bones notícies. Víctor Sánchez i Pablo Piatti s’han reincorporat amb el grup. Una bona mostra que comencen a deixar enrere les seves lesions respectives. El migcampista es va fer un esquinç al genoll dret a primers de desembre, mentre que el davanter es va lesionar durant el partit de Copa contra el Lleida. Per tant, ara per ara, l’únic jugador blanc-i-blau que continua a la infermeria és Sébastien Corchia.