El CE Europa ha guanyat al camp del Banyoles per 2 a 4 en el partit de corresponent a la dinovena jornada de la Tercera Divisió. Aquesta victòria situa el conjunt de Gràcia tercer a la classificació en zona de play-off.

L’Europa tanca el partit al primer temps

El partit ha començat amb cert domini del conjunt escapulat però ha estat el Banyoles el primer a tenir una ocasió clara de gol al minut 6. Ha estat amb un xut d’Adria Casanovas que ha sortit ajustat a la porteria d’Uri Vives. Els del Pla de l’Estany han agafat el control del joc des d’aquest moment. Al minut 13, primera oportunitat de gol de l’Europa, un llançament de falta de Jordi Cano que ha sortit fora a l’esquerra de la porteria de Marti Bartrina. Al quart d’hora de joc ha arribat el gol dels de David Vilajoana. Sergi Monsó ha rematat al segon pal una jugada que s’han iniciat a l’esquerra amb centrada d’Alex Cano.

Europa

Tot seguit Jordi Cano ha pogut fer el segon dels de Gràcia, Bartrina ha enviat a córner. Uri Vives ha salvat l’empat al minut 18 quan ha rebutjat un xut d’Henry. Els minuts han anat passant i finalment ha arribat el segon de l’Europa. Al minut 31, Sergi Pastells ha fet el segon d’esperó després d’una jugada llarga que ha acabat amb l’assistència de Xavi Prats. El conjunt de Gràcia ha aconseguit el tercer en una pressió dels davanters escapulats que ha acabat finalitzant David Jiménez.

Final de segona part complicada

L’inici del segon període ha seguit amb el bon joc de l’Europa. Pressió i control de joc dels de David Vilajoana, i amb arribades a la porteria de Bartrina. Al minut 59 en un contraatac dels escapulats ha arribat el quart. Jordi Cano ha marxat en velocitat i ha fet l’assistència per a David Jiménez, que ha superat el porter del Banyoles. Els de Gràcia han pogut ampliar el marcador però el porter Bartrina ho ha impedit en diverses ocasions. Quan quedaven 10 minuts per finalitzar el partit han arribat els gols del Banyoles. Al minut 82 el primer gol dels del Pla de l’Estany. Bech ha aprofitat un rebuig d’Uri Vives per fer gol. A tres minuts per acabar, Moha ha fet el segon en un xut espectacular des de la frontal de l’àrea. Amb el resultat de 2 a 4 s’ha arribat al final del partit, tres punts que deixen l’Europa en zona de play-off.