El Martinenc guanya el Gavà

El Martinenc s’ha imposat al Gavà en la 16a jornada de lliga. Els de Javi Gómez han millorat molt el joc dels darrers partits. L’únic gol de l’enfrontament l’ha fet Ivan García en la primera part. Amb aquest triomf els de Guinardó agafen oxigen i es col·loquen en la part alta de la classificació.

El Martinenc domina a la primera part

El Martinenc ha sortit al camp de futbol CEM Guinardó amb les piles sobrecarregades, sobretot en la primera mitja hora de partit. Al minut 9 ha arribat la primera oportunitat local, Joel ha xutat a porteria i però el xut s’ha desviat per ben poc. Nou minuts després (minut 18), Adri García ha tornat a tenir un oportunitat a pilota aturada, però el seu llançament no ha vist porteria.

Amb tanta insistència el gol del Martinenc es veia venir i al minut 25 ha aconseguit el premi de marcar mitjançant Ivan García, després d’una bona jugada entre Joel i Karim, que ha assistit al punt de penal i Iván ha rematat al fons de la xarxa.

S’arribava al descans amb el resultat favorable per la mínima al Martinenc (1-0).

El Martinenc perdona a la segona meitat

A la segona part, els vermells han pogut ampliar distàncies, i ho han buscat en diverses accions clares. Primer Canelada (minut 60) i tot seguit Pulido (minut 71) han tingut en les seves botes el segon, però la manca de precisió i les bones intervencions del porter Sancho han mantingut el partit completament viu. Els de Javi Gómez  han perdonat i el Gavà ha agafat aire després que al minut 70 Quiles gairebé ha marcat un golàs en un llançament de falta.

El partit ha estat un reflex clar del Martinenc aquesta temporada, un equip sòlid en defensa i amb un bagatge ofensiu escàs. Finalment victòria dels vermells que trenquen la mala ratxa que portaven en la competició.