L'Espanyol B guanya al camp de l'Andorra

L’Espanyol B ha començat la segona volta de la Lliga de la millor manera possible, guanyant l’Andorra per 0 gols a 3. És el primer equip capaç de guanyar al Prada de Moles des que va començar la competició. A més a més, en el primer partit de Lliga els de Jose Aurelio Gay també van guanyar per 2 gols a 0.

L’Espanyol B se situa segon

Ferran Jutglà als 20 minuts de partit ha marcat el 0 a 1 gràcies a una pilota morta dins l’àrea. Primer xut a porta i primer gol per als periquitos. Només començar la segona part, Nico Melamed ha fet el 0 a 2. L’Andorra ha pogut retallar diferències però Adri ha estavellat la pilota al pal. Alberto, a les acaballes del partit, ha marcat el definitiu 0 a 3.  Després d’aquesta victòria el filial blanc-i-blau se situa segon a la classificació.