El Júpiter ha caigut per la mínima contra el Sabadell Nord en el primer partit de l’any (0-1). L’equip de la Verneda s’ha estrenat en lliga amb un nou entrenador, Javi Cuesta, però no ho ha pogut fer amb una victòria. El Júpiter és tretzè a la classificació amb quinze punts, molt a prop de les posicions de descens a Segona Catalana.

Una primera part igualada i polèmica

El Júpiter estrenava l’any 2020 amb tots els al·licients per regalar una victòria als aficionats de la Verneda: estrenava entrenador en el primer partit d’aquest any nou. A la primera part ha regnat la igualtat entre tots dos conjunts fins que ha arribat la jugada de la discòrdia. L’àrbitre ha expulsat Llorenç amb una targeta vermella directa molt discutida dins el conjunt gris-i-grana després d’una picabaralla entre els dos equips. Els de Javi Cuesta han jugat així amb 10 jugadors des del minut 25 de la primera meitat. Amb un jugador menys, el Júpiter ha perdut el control del partit i en una jugada de pilota aturada ha arribat el primer i únic gol del Sabadell Nord. Al minut 43, Adrià Peña ha obert la llauna amb una rematada de cap després d’un servei de falta.

Tres punts que han volat

A la segona meitat tots dos conjunts han augmentat el ritme i la intensitat de joc. Els de la Verneda han buscat el gol amb insistència, però els sabadellencs s’han defensat aferrissadament. Els locals han gaudit d’algunes ocasions de gol, però el porter Lluri s’ha mostrat molt segur. El partit ha continuat travat i poc fluït, la qual cosa ha perjudicat els interessos del Júpiter. Al minut 64, les forces s’han igualat amb l’expulsió de David López. Tot i això, els de la Verneda han estat incapaços de veure porteria i amb el 0 a 1 s’ha arribat al final del partit.