El CN Sant Andreu ha perdut per 7 a 16 contra el Sabadell en la 17a jornada de la Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. Els de Juan Carlos Sanchón no han aconseguit guanyar el parcial de cap quart i han acabat perdent de nou gols.

Domini del Sabadell a la primer a meitat

El conjunt visitant ha sentenciat el partit amb només dos quarts. Els andreuencs s’han vist superats de manera clara als primers 8 minuts i ha acabat el primer quart perdent per 2 a 6. Al segon quart els visitants no han abaixat el ritme i han passat per sobre del Sant Andreu. A la mitja part el resultat del partit era de 4 a 10.

Pocs canvis a la segona part

El Sabadell, tot i anar guanyant, ha continuat amb el mateix plantejament de partit a la represa i ha acabat el tercer quart guanyant per 4 a 13, deixant la porteria a zero. A l’últim quart, el Sant Andreu ha fet l’últim esforç i ha aconseguit empatar el parcial al Sabadell (3 a 3). El partit, però, ja estava sentenciat i els visitants s’han emportat la victòria de manera còmoda.