El CN Barcelona s’ha endut la victòria contra el CE Mediterrani en el derbi de la jornada 17a de la Divisió d’Honor masculina. El conjunt de Jahzeel Martínez han estat a punt d’empatar el matx, però un gol polèmic, que l’àrbitre ha donat per bo i ha pujat al marcador, ha establert el resultat final de 5-6.

El CE Mediterrani s’imposa al marcador per la mínima en la primera meitat

El primer quart ha estat molt igualat. El Mediterrani s’ha avançat al marcador només començar a jugar, però el CN Barcelona l’ha igualat de seguida. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se clarament a l’altre, i les bones actuacions dels porters Òscar Matarredona, per part dels locals, i Mario Lloret, per part dels visitants, ha provocat que s’arribés al segon període amb un resultat d’1 a 1.

El matx ha mantingut la mateixa dinàmica, però el Mediterrani ha tingut un mica més d’encert i ha establert el 3-1. Malgrat tot, el conjunt barceloní ha continuat intentant remuntar la jornada, però Òscar Matarredona, amb una altra actuació excel·lent, ha evitat que se’n sortissin. Finalment, s’ha arribat al descans amb el resultat de 3 a 2 després d’un penal a favor de l’equip barceloní a l’últim minut que ha materialitzat Pol Goma.

El CN Barcelona remunta el marcador amb polèmica

A la represa, el conjunt de Víctor González ha sortit amb més determinació i ha igualat el partit (3-3). Tot i això, unes defenses fermes i uns porters excelsos han evitat que es mogués el marcador fins a l’últim minut, en què el CN Barcelona ha reduït les distàncies (3-4).

El quart i últim període ha estat molt intens i tots els jugadors hi han deixat la pell per endur-se la victòria. El conjunt de Jahzeel Martínez ha pogut empatar gràcies a un gol de Pol Prat (4-4). Els de Víctor González no han abaixat els braços i han tornat a agafar avantatge al marcador amb dols gols de diferència. El segon ha estat força polèmic, ja que Òscar Matarredona ha tret la pilota sota pals, però l’àrbitre finalment l’ha donat per vàlid. Els locals, lluny d’arronsar-se, han tornat a marcar dos minuts abans d’acabar la jornada gràcies a Axel Corres, però finalment no han pogut remuntar i el matx ha acabat amb un resultat ajustat de 5 a 6.