El Barça ha superat el Conca per 41 a 24 a la semifinal de la Copa Asobal que es juga al Palacio Municipal de los Deportes de Lleó. Els blaugrana lluitaran per aconseguir la divuitena Copa Asobal de la història, la dotzena consecutiva.

El Barça encarrila la semifinal des del començament

El partit ha començat molt bé per als blaugrana, que s’han situat davant al marcador. Després d’un quart d’hora de joc els culers superaven el Conca per quatre gols, 9 a 5. La superioritat dels jugadors de Carlos Ortega ha esta molt clara i de mica en mica han anat ampliant l’avantatge. Al descans el resultat ha estat de 17 a 11 per als blaugrana amb Domen Makuc com a màxim anotador amb 3 gols.

Segona part de tràmit

A la segona part ha debutat Ian Barrufet, l’extrem esquerre, fill de l’exporter blaugrana David Barrufet. El Barça ha continuat ampliant la diferència en el marcador i al minut 40 de partit s’ha situat amb més 10 per sobre, 24 a 14. Una gran diferència entre els dos equips que ha fet que el Conca no tingues cap opció contra el culers. Al final victòria blaugrana per 41 a 24 amb Dika Mem i Luka Cindric com a màxims golejadors blaugrana amb set gols.