El Barça ha guanyat l’altre equip barceloní de la Divisió d’Honor B, el BUC, per un clar 41 a 0. L’equip que dirigeix Aroa González jugarà el partit d’ascens a la lliga Iberdrola contra el Getxo al País Basc el 23 d’abril. Si guanyen, aconseguirien el segon ascens consecutiu. Per la seva banda, el BUC, que està remodelant l’equip, jugarà una temporada més a la Divisió d’Honor B del rugbi estatal.

El Barça decideix el matx al primer temps

El Barça ha començat el partit elèctric i ha aconseguit el primer assaig al minut 2. Les blaugrana no han abaixat el ritme i al minut 20 pràcticament ja havien sentenciat el partit amb un clar 26 a 0. Una gran actuació d’Axelle Ramon, que ha fet 12 punts, ha ajudat de manera clara les locals. Al descans, 29 a 0.

Sense sorpreses a la segona part

La segona part del partit no ha canviat gaire respecte a la primera. El BUC ha sortit més ofensiu i ha estat a punt d’encetar el marcador, però el Barça ha frenat amb contundència tots els atacs de les visitants. Les d’Aroa González han acabat guanyant la segona part per un parcial de 12 a 0 i han sentenciat el partit amb comoditat.