Espanyol Celta
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha encaixat la tercera derrota consecutiva i continua en la zona perillosa de la classificació. Tot depenent dels resultats, els de Diego Martínez podrien caure en zona de descens directe aquesta mateixa jornada. Contra un Celta que mira cap a dalt (només ha perdut dos partits aquest 2023), els blanc-i-blaus s’han vist superats i han caigut per 1 a 3. El públic assistent a l’RCDE Stadium ha acomiadat l’equip amb xiulets després de la derrota.

Partit gairebé decidit al descans

En una primera part molt disputada la qualitat tècnica de Gabri Veiga ha decantat l’enfrontament. El jugador del Celta ha rebut la pilota dins de l’àrea i l’ha col·locat amb la dreta a l’escaire del porter Pacheco al minut 26. Tot i la insistència en atac dels espanyolistes, el conjunt gallec ha deixat el partit gairebé sentenciat amb el gol de Iago Aspas, d’un penal justet comès per Leandro Cabrera poc abans d’arribar al descans.

Segona meitat

A la segona meitat, l’Espanyol ha sortit amb un altre aire, amb un ritme alt en els primers minuts per tal d’intentar entrar en l’enfrontament. El Celta s’ha vist superat i Joselu ha fallat, increïblement, l’1 a 2. Tot sol, el nou jugador de la selecció espanyola de futbol, no ha estat encertat. L’errada ha passat factura psicològica als de Diego Martínez perquè, tot i un altra ocasió en atac, el Celta ha aprofitat un contraatac per fer el 0 a 3, obra de Carles Pérez. L’Espanyol ha marcat l’1 a 3 definitiu al minut 86, gràcies a Gragera.