El Sant Andreu és el nou líder del grup 5 de la Tercera Federació. Els andreuencs, que han empatat a un gol amb el Vilassar de Mar, es posen per primera vegada en tota la temporada al capdavant de la classificació després de la derrota de l’Europa a Ca n’Anglada, el camp del Sant Cristóbal. L’equip de Xavi Molist ha vist tallada una ratxa de cinc victòries seguides contra un conjunt de la zona baixa de la classificació, però se n’ha aprofitat de l’ensopegada del gran rival en la lluita per la Lliga. Un gol de Genís a la segona part ha servit per empatar el gol inicial dels maresmencs.

Primer temps insuls

El Sant Andreu no ha estat massa bé en el primer temps del partit. No ha tingut ocasions clares l’equip de Xavi Molist, que no podia generar massa davant l’entramat defensiu del conjunt del Maresme. Josu, Fassani i Pochito, un dels millors avui, han trepitjat l’àrea en alguna internada, però cap dels tres ha pogut rematar de manera clara a porteria. Qui sí que ha pogut trencar l’empat inicial ha estat el Vilassar, que ha obert la llauna en un contraatac mitjançant Paredes. El màxim golejador dels visitants ha engaltat una rematada al pal llarg de la porteria andreuenca per superar Jaime.

Expulsió i canvi de rumb

En la segona meitat, el guió del partit ha canviat. L’àrbitre ha expulsat el visitant Jandro per una entrada molt dura sobre Carreón al mig del camp. Amb un home més, el Sant Andreu ha dominat de principi a final la segona meitat. Sergi Arranz ha tingut un reguitzell d’opcions per empatar el partit, però ha estat Genís qui ha fet l’1-1 amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. El Sant Andreu ho ha seguit provant, posant setge sobre la porteria visitant: Arranz n’ha tingut un parell amb el cap, però li ha faltat punteria. Tot i ennuegar-se amb un dels equips de la zona de descens com el Vilassar, però, el Sant Andreu s’ha situat líder per primera vegada en aquesta temporada.

El resum del partit a Twitch