Laporta emocionat assemblea socis 2023

El FC Barcelona ja informat en un comunicat que aquest dimarts a la nit els cinc últims presidents del club, Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart, van sopar plegats. La nota explica que la trobada va ser distesa i que tenia com a objectiu “consolidar i refermar la posició unificada dels barcelonistes davant les envestides i sotracs que sacsegen la vida del club, i que s’han incrementat recentment”. En una clara al·lusió al cas Negreira i després que el jutge imputés l’actual president Joan Laporta. També estan imputats els expresidents Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i el FC Barcelona.

Unificar posicions

En el comunicat s’explica que el president Joan Laporta va recollir la proposta que li va plantejar l’expresident Joan Gaspart en l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris d’aquest dissabte passat, 21 d’octubre. La proposta que va fer l’expresident anava orientada a consolidar una posició infrangible per cercar la cohesió del barcelonisme. De fet, no era la primera vegada que es parlava d’una possible trobada entre el president Laporta i Rosell i Bartomeu per la seva condició d’investigats en el cas Negreira.

El club informa que en la trobada es va analitzar l’actualitat barcelonista i es van consensuar posicions, que han de servir com a postura de suport als interessos del FC Barcelona. Especialment destinats a defensar i tenir una posició conjunta en assumptes relacionats amb les escomeses que el Barça ha patit incessantment al llarg de la seva història i molt especialment en l’actualitat, amb el cas Negreira sobre la taula.