Andrea Porta fitxa pel Pio FC Femenil

L’exjugadora del Club Esportiu Europa Andrea Porta s’ha convertit en el fitxatge de luxe per a l’equip del Pio FC Femenil, que el pròxim dissabte, 29 d’octubre, debutarà a la Kingdom Cup, la competició mixta creada per Gerard Piqué.

Andrea Porta, la jugadora número 12 del Pio FC

El palmarès d’Andrea Porta s’amplia amb un equip més. La jugadora lleidatana, que va formar part de la UE Lleida, el FC Levante las Planas i el Club Esportiu Europa, és el nou fitxatge del Pio FC Femenil, l’equip que disputarà la Kingdom Cup durant les pròximes setmanes.

Porta, que al maig passat es va retirar del futbol en actiu després de proclamar-se campiona de Lliga amb les escapulades i havent aconseguit l’ascens a la Segona RFEF, arriba al club de la influenciadora (“influencer”) Samy Rivers, com a jugadora número 12. Ho farà en una competició, la Kingdom Cup, que arriba després de disputar-se les finals de La Kings i la Queens Cup, a Màlaga.

La Kingdom Cup, una nova competició

La Kingdom Cup és la nova iniciativa de Gerard Piqué i Ibai Llanos després de l’èxit de competicions com la Kings i la Queens League. La Kingdom, però, arriba amb grans novetats com que no hi haurà equips masculins i femenins, sinó que seran mixtos i cadascú d’ells jugarà una part de cada partit.

La competició començarà diumenge, 28 d’octubre i ho farà amb duels interessants com el del Pio FC contra Porcinos (en el debut d’Andrea Porta) o la repetició de la final de la Kings Cup entre Ultimate Móstoles i Los Troncos. La Kingdom Cup acabarà el 25 de novembre amb les finals que es disputaran al Palau Sant Jordi.

Serà una competició amb noves normes, com per exemple que cada partit s’iniciarà amb un u contra u amb porter i a cada minut que passi s’afegirà un jugador al camp.