Sant Andreu
Foto: @uesantandreu

El Sant Andreu visitarà el Manresa, al nou Estadi Municipal Congost, aquest dissabte, 28 d’octubre, a les 19 h en la novena jornada del grup 3 de la Segona Federació. Els quadribarrats tenen l’oportunitat d’encadenar la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota després d’encadenar tres victòries i dos empats i amb opcions de situar-se en posicions de play-off d’ascens si suma els tres punts al Bages.

La bona dinàmica del Sant Andreu

El Sant Andreu arriba en un bon moment de forma després d’encadenar cinc partits sense perdre, dels quals n’ha empatat dos i n’ha guanyat tres, l’últim per 3 a 1 a casa contra l’Atlètic Saguntí. Aquests registres han permès als quadribarrats sumar un total de 14 punts i situar-se a un de la zona de promoció. En cas de victòria, els de Xavi Molist s’instal·larien a la zona de play-off sempre que el Badalona Futur no guanyi el seu partit contra el Formentera.

El Manresa, a zona de ningú

Els de Xavi Corominas estan vuitens a la classificació amb 11 punts, unes xifres que els situen a quatre punts de la zona de promoció i a cinc del descens. Després de la derrota contra el Torrent per 1 a 0, els manresans buscaran tornar al camí de la victòria per tal d’acostar-se a la zona de promoció.