El Challenger Sánchez-Casal ja té finalistes: Pedro Martínez i Roberto Carballés s’han citat en la final d’aquest diumenge després de guanyar les seves respectives semifinals.

Martínez reacciona a temps

Pedro Martínez ha posat la directa per aconseguir el bitllet per a la final. El valencià ha vist el primer set guanyat amb 1 a 4 i Flippo Baldi ho ha aprofitat per endollar-se al matx amb un parcial de 3 a 1. Amb 5 a 5, el d’Alzira ha reaccionat a temps, per fer pujar el primer set al seu marcador. El segon set no ha tingut tanta història i el milanès només ha aguantat 2 jocs. Pedro Martínez ha tornat a anar per feina, aquest cop sense afluixar, i s’ha endut el partit amb un 2 a 6.

Pedro Martínez celebra un punt

Pluja i emoció en el Carballés-Trungelitti

Més emoció ha tingut la segona semifinal. Roberto Carballés, primer cap de sèrie del torneig, ha superat Marco Trungelitti. L’argentí ha començat més endollat però amb 2 a 1 a favor seu, la pluja ha fet acte de presència i el matx s’ha hagut de suspendre durant més de tres hores. Un cop els núvols han marxat, s’han emportat també els dubtes de Carballés, que s’ha embutxacat el primer set per 6 a 4. La truita s’ha girat al segon. Trungelitti ha començat a fer break un rere l’altre fins que ha tret de polleguera un andalús que ha decidit llançar la tovallola i jugar-s’ho tot al tercer i últim.

La pluja ajorna la segona semifinal

La igualtat a l’última mànega ha estat total. Ningú no era capaç de trencar el servei de l’altre i els punts s’anaven acumulant a l’electrònic. 2 a 2, 3 a 3, 4 a 4… Per moments Carballés guanyava el servei fàcil i per moments li costava un món. Igual que a l’altre costat de la pista. Fins que amb 6 a 5 favorable a l’espanyol, Trungelitti ha començat a sortir-se del joc i ha acabat cedint l’únic break del set. Suficient perquè demà tinguem final espanyola.

Roberto Carballés celebra un punt

Vega i Demoliner regnen en dobles

La final de dobles l’ha guanyat la parella formada pel canari David Vega i el brasiler Marcelo Demoliner després de superar Rameez Junaid i David Pel. Després d’un primer set decidit al tie break, el segon no ha tingut tanta història i els campions s’han imposat per 6 a 3.

Vega i Demoliner guanyen el dobles Challenger Sánchez-Casal