calendari Eurolliga

El Barça ha començat amb mal peu a l’Eurolliga. Els blaugrana han debutat amb derrota a la pista del CSKA de Moscou per 95 a 75. En el primer quart els blaugrana han mantingut el partit igualat, però en el segon s’han vist superats clarament pels russos. Els de Pesic han estat incapaços d’aturar l’allau ofensiu del CSKA i han encaixat un parcial, 30 a 12, que ha decidit l’enfrontament.

A la represa el Barça ha intentat reaccionar i ha retallat diferències. De fet, el tercer quart ha estat l’únic que han guanyat els blaugrana, però la distància era massa gran per apropar-se en el marcador. En l’últim període, el CSKA ha tornat a ser superior. El màxim anotador del partit ha estat el jugador local Cory Higgins amb 18 punts. Pel que fa al Barça, el més encertat de cara a cistella ha estat Kyle Kuric amb 15 punts.