El Barça de futbol sala ha perdut el primer partit de Lliga a la cinquena jornada. Els blaugrana han ensopegat, al Palau, contra el Peníscola per 1 a 2. Els d’Andreu Plaza han sortit una mica adormits i això ho han pagat ben car, ja que Dani Montes ha avançat els castellonencs. El Barça ha reaccionat amb rapidesa i ha començat a generar nombroses ocasions de gol, però davant hi havia un mur, el porter del Peníscola, Molina. Tot i intentar-ho de totes les maneres, al descans, s’ha arribat amb 0 a 1 .

El Barça perd contra el Peníscola
@FCBfutbolsala

Fins a 8 pilotes al pal

A la represa, els blaugrana han intensificat el seu atac i, al final, han obtingut el premi de la insistència. Esquerdinha ha empatat el partit. Semblava que el Barça capgiraria el marcador. Ha seguit creant ocasions i ocasions, però han estat els castellonencs el que han marcat mitjançant Hugo Bernández.

Aleshores el Barcelona s’ha abocat sobre la porteria del Peníscola i Molina s’ha cansat d’aturar totes les pilotes que li arribaven. I quan no era Molina, han estat els pals els que han evitat el gol. Els blaugrana han enviat fins a 8 pilotes al pal en aquesta segona part. Derrota injusta del Barça d’Andreu Plaza.