El Sant Andreu ha dominat clarament i àmpliament la primera part. Els quadribarrats no han generat gaire perill, però sí el suficient com per merèixer un gol. Els xuts molt centrats i poc col·locats, però ha condemnat els de Mikel Azparren. Ferran Jutglà ha tingut la primera ocasió i després ha estat Carlos Matínez qui ho ha intentat amb aquest que buscava amb tota la intenció del món l’escaire. La tercera oportunitat del Sant Andreu l’ha tornat a tenir Ferran Jutglà, però el mitjapunta avui no tenia la sort de cara. I just abans del descans els andreuencs han tingut l’ocasió més clara, però la rematada de Kuku la desvia en una gran intervenció el porter de l’Ascó, Eudald.

A la segona part arriben els gols

La segona part ha començat amb els mateixos protagonistes. Kuku ha rematat malament davant Eudald i el porter ha aturat la pilota. Quan no ha pogut fer-hi res ha estat en el minut 68. Gran assistència d’Elhadji, que ha rematat Ferran Jutglà marcant el 0 a 1. L’Ascó, que fins aleshores gairebé no s’havia apropat amb perill a la porteria de Segovia, ha empatat gràcies a una centrada xut de Xavi Jaime. El Sant Andreu ha reaccionat amb rapidesa i ha buscat el segon. Però s’ha tornat a topar amb el porter Eduald, que ha salvat les aproximacions andreuenques. L’última ocasió l’ha tinguda Elhadji, però la rematada ha sortit per sobre el travesser.