El Martinenc s’ha vist superat per un Llagostera força intens en els primers minuts. Els gironins s’han acostat a la porteria de Buetas i al quart d’hora, penal favorable als locals. L’encarregat de llançar-lo i transformar-lo amb l’1 a 0 ha estat Pitu Comadevall. El Llagostera ha seguit dominant i ha estat a punt de fer el segon. Moussa l’ha tingut a tocar. Al Martinenc li ha costat reaccionar i fins passada la mitja hora no ha creat perill. El xut d’Edgar l’ha salvat el porter local Marcos Pérez. Els del Guinardó han acabat la primera part millor del que l’havien començat.

El Martinenc desaprofita un penal

Només tornar dels vestidors penal favorable al Martinenc. Javi Sánchez ha agafat la responsabilitat de llançar-lo, però el porter Marcos l’ha rebutjat en una bona intervenció. Els vermells han desaprofitat una gran ocasió per empatar. A partir d’aquí, el partit s’ha igualat i hi ha hagut oportunitats a les dues porteries. En el tram final del partit i amb el Martinenc abocat a l’atac el Llagostera ha enviat dues pilotes al pal. El primer a topar-hi ha estat Pol Gómez i el segon de Sascha.