El Club Esportiu Mediterrani ha estat l’encarregat d’inagurar la Divisió d’honor de waterpolo femení. I ho ha fet de manera aclaparadora. L’equip de Sants, amb casquet blanc, s’ha imposat al Madrid – Moscardó per 20 a 4.

Ha estat un partit que només ha tingut història en el primer quart. Parcial de 4 a 2 que feia preveure un enfrontament més igualat. Però no ha estat així i al descans el Medi ja guanyava per 8 a 2. Durant la segona part, les distàncies s’han anat ampliant fins al 20 a 4 definitiu que demostrava la diferència existent entre tots dos equips

Gol del CE Mediterrani davant el CN Madrid Moscardó

El retorn de Roser Tarragó

El d’avui ha estat un partit especial per Roser Tarragó. La 5 del Medi ha tornat a disputar un partit de la Divisió d’honor després de tornar dels Estats Units. Això sí, no ho ha fet amb el Mataró, el club de tota la vida, sinó al Club Esportiu Mediterrani. L’estada de la Roser al Medi, però, serà curt. Al gener, marxarà cap a Austràlia per continuar formant-se professionalment.

Roser Tarragó, jugadora CE Mediterrani

La fitxa del partit

CE Mediterrani: Larissa Kuijpers, Naia Duran (3), Lidia Casado, Aitana García (1), Roser Tarragó (3), Berta Pascual (2), Clara Espar (5), Paula Prats, Berta Setó, Helena Dalmases (4), Carla Toha, Sarah Lizotte (2), Natasha Trojan. Entrenador: Marc Comas.

CN Madrid Moscardó: Olivia Gallego, Ana Sabugal, Lucia Gómez, Sandra Pacheco, Luna Sarmiento (2), Elena García, Paula Suárez, Esther Sabugal, Andrea Arias (2), Amaia Alzuaz. Entrenadora: Beatriz Espinosa.