El partit entre el Club Natació Sabadell i el Club Natació Sant Andreu es preveia igualat, però no tant com finalment ha estat. L’equip de Dani Ballart, amb casquet blau, ha empatat a 10 davant el conjunt del Chava Gómez.

Dani Ballart, entrenador CN Sant Andreu

El primer quart ha servit per veure la igualtat entre els dos equips. Final dels primers vuit minuts i empat a 3. El segon període ha estat per al Sant Andreu, parcial de 0 a 3 i al descans victòria visitant per 3 a 6. Després de la mitja part, nova igualada en el parcial. Però en l’últim quart, el Sabadell ha anat a totes i gràcies a un parcial de 4 a 1 ha aconseguit rescatar un punt que al descans semblava una utopia.

Joao Coimbra, el millor del partit

El porter del CN Sant Andreu, Joao Pedro Coimbra, ha estat considerat el millor jugador de l’enfrontament. Aquest jove de 18 anys és una de les incorporacions del Sant Andreu de cara a aquesta temporada. En Joao juga aquesta amb els andreuencs, cedit per l’Atlètic-Barceloneta. Allà ha pogut entrenar amb homes com Dani Pinedo o Miki Linares. Ara entrena i juga amb el conjunt de Dani Ballart, però amb la intenció de tornar algun dia al conjunt mariner.

Joao Pedro Coimbra, jugador CN Sant Andreu

La fitxa del partit

CN Sabadell: David Serrano, Sergi Cabanas (2), Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso (1), José Javier Bustos, Duncan James, Borja Fenoy (1), Harmen Johannes (1), Gerard Reixach, Gonzalo López Escribano (1), David Carrasco (2), Víctor Cabanas (1), Jordi E. Mardones. Entrenador: Chava Gómez.

CN Sant Andreu: Joao Pedro Coimbra, Kjeld Veenhuis (1), Oscar Asensio (1), Vladislav Egorov, Bader Nasser (1), José Mario Tenorio (1), Mathieu Peisson (2), Roger Echevarría (1), Erik Brugué (1), Ricardo Gracia, Niko Paul (2), Nico Paul i Sergi Rojas. Entrenador: Dani Ballart.