World Roller Games

Els World Roller Games s’han acomiadat de Barcelona amb la cerimònia de cloenda al Palau Sant Jordi, un xou amb moltes parts on hi han participat els mateixos esportistes de diferents disciplines.

L’acte ha donat pas al himne argentí i als seus representants, on els World Roller Games es disputaran en la propera edició de l’any 2021. Tot seguit hi ha hagut la projecció a la pantalla central del Sant Jordi un resum de les modalitats que han format part aquests campionats del món. Parlaments de la comissionada d’Esports de Barcelona, Marta Carranza; i el president del World Skate, Sabatino Aracu, que ha dit que el nou nom dels campionats serà World Skate Games. Seguidament, s’ha vist la coreografia de Ricard Planiol ‘Let’s roll’ amb 250 patinadors a la pista. Després del xou, ha estat el torn la patinadora italiana Silvia Stibilij amb un solo deliciós. Les argentines Roller Dreams n’han agafat el relleu amb una altra coreografia. Carla Estrich ha estat la següent a participar-hi. Després del bronze aconseguit als mundials, la catalana ha pogut mostrar un xou més relaxada. L’italià Daniel Morandin, campió del món del solo dance ha actuat després. Les Celebrity també han pogut mostrar que són el millor quartet del mon. Hi han actuat també la parella italiana Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi (que més endavant també ha sortit sola), els més aclamats de tots i el CPA Aldea, recent campions del món. El carismàtic terrassenc Llorenç Álvarez ha seguit amb el comiat de la seva carrera esportiva amb un xou molt emotiu.  Remondini i Morandini han continuat amb la representació italiana i Lucaroni, aquesta vegada en solitari. Han tancat la gala final el CEPA Girona, que han guanyat la medalla d’or han estat els següents a participat i molt aclamats.

Un xou espectacular, diferent a la inauguració, que ha servit de colofó per tancar uns World Roller Games amb encerts i desencerts que quedaran ja a la retina dels barcelonins.

 L’espectacle complet