La selecció espanyola d’hoquei sobre patins ha guanyat la medalla de bronze després de superar França per un clar 5 a 0,  en el partit pel tercer i quart lloc. Tot i la gran decepció de quedar eliminats a les semifinals en perdre contra Portugal a la pròrroga, els espanyols s’han refet d’aquest mal tràngol i han pujat al podi. Les seleccions d’hoquei sobre patins han aconseguit dos medalles en aquests World Roller Games, la medalla de bronze en categoria masculina i l’or en la femenina.

Passen per sobre de França

Els homes d’Alejandro Domínguez van mantenir una reunió en quedar eliminats contra Portugal per tal de refer-se i guanyar el partit contra França. Així ho han fet. Al descans ja guanyaven per 4 gols a 0. Ignacio Alabart als dos minuts de partit ha obert la llauna. L’ha seguit un altre jugador blaugrana, Nil Roca. El 3 a 0 ha estat obra de Casanovas. Jordi Adroher abans del descans ha marcat el 4 a 0. La golejada l’ha tancada Toni Pérez als 10 minuts de la segona part. Ha estat un partit totalment dominat per la selecció espanyola, en què han buscat gaudir ells i fer gaudir el públic assistent. També cal destacar la gran actuació del porter, Xavi Malian, que ha fet grans intervencions.

Aquest ha estat l’últim partit de l’entrenador, Alejandro Domínguez, com a seleccionador espanyol.