Yan Yu Jun s’ha proclamat guanyador de l’Inline Freestyle Speed Slalom després de superar a la final Mohammad Savari per 2 a 1. El xinès, actual campió mundial, ha demostrat estar fet d’una altra pasta i s’ha refet tot i perdre el primer punt. A això s’ha de sumar que la segona cursa ha començat amb sortida nul·la, fet que li ha posat més pressió a sobre. Però res no ha pogut amb el xinès, que ha estat més ràpid en recórrer els 28 metres en les dues següents mànegues i que s’ha acabat penjant l’or. L’iranià ha reclamat una penalització pel seu adversari, però després de molt debatre, finalment ha estat rebutjada. El bronze ha estat per a Reza Lesani, que ha superat amb certa facilitat Savio Brivio, que ha comès moltes penalitzacions.

Yan Yu Jun demostra per què és l’actual campió

A les semifinals han arribat l’italià Savio Brivio, el xinès Yan Yu Jun i els iranians Reza Lesani i Mohammad Savari. Yan Yu Jun s’ha imposat a Lezani en un duel molt emocionant i d’un nivell tècnic tan alt que fins i tot han empatat a 4.784 segons en la segona mànega. Això ha obligat a repetir la cursa.

Finalment el xinès ha remuntat i ha aconseguit l’accés a la final per 2 a 1 gràcies a un temps espectacular de 4.707.

A l’altra semifinal, Mohammad Savari ha superat Savio Brivio per 2 curses a 0.

Cap espanyol als quarts

Álex Cañero ha estat l’únic representant de la delegació espanyola a la fase final però no ha aconseguit passar de vuitens de final. L’espanyol no ha pogut amb l’italià Savio Brivio en cap de les dues curses  i no ha estat capaç d’accedir als quarts de final.

La final completa