Fight for Glory ha estat tot un èxit. Tant pel que fa als lluitadors com a l’assistència de públic. Tal com es va veure en el pesatge, els participants tenien moltes ganes de fer un gran espectacle i així ha estat. Hi ha hagut un total de 17 combats, un d’aquests infantil i la resta tots internacionals, menys els dos campionats d’Espanya. A part, cal destacar els dos títols europeus.

Campoy guanya

El local Antonio Campoy no ha decebut i ha aconseguit la victòria amb el cinturó de campió d’Europa de K1 en el pes lleuger. El seu rival, Daniel Ghercioiu, no li ha posat les coses fàcils. Campoy ha fet tota una demostració de joc de cames. Sandor Martin, que el proper 27 de juliol farà l’Europeu de boxa, no s’ha volgut perdre aquest combat.

 

El següent combat que ha aixecat més expectativa ha estat la lluita pel títol de campió d’Espanya entre Khyzer Hayat i Jose Quevedo. Hayat ha fet una gran exhibició i ha aconseguit el cinturó de campió d’Espanya de “muay thai”.

Dos lluitadors del gimnàs Puro Impacto, Xavi Flotats i Genis Salas, han disputat dos títols també. Flotats ha lluitat per l’Europeu contra el perillós Wassin El Melari, un esportista amb molts combats a les seves espatlles. Tot i això, el “Machete” Flotats ha aconseguit la victòria i ha guanyat el títol de campió d’Europa de K1.

Genis Salas s’ha enfrontat a Farah Silva pel títol d’Espanya de K1. Els àrbitres l’han donat guanyador als punts, però ell no ha estat d’acord amb el resultat i ha donat al cinturó a Farah Silva, que d’aquesta manera és el nou campió d’Espanya.