Pere Marsinyach
@FCPatinatge

Els dos patinadors catalans són premiats amb medalla en la disciplina artística dels World Roller Games. En Pere Marsinyach es queda amb la plata i el subcampionat del món, i d’altra banda, la Carla Escrich entra al pòdium del patinatge artístic amb el bronze, en un Palau Sant Jordi amb un gran ambient.

 

Pere Marsinyach, emocionat

Els dos patinadors catalans van ser superats per patinadors italians. Tot i així, en Pere es va mostrar molt feliç de la fita aconseguida. “Aconseguir aquesta medalla és un somni, aquí a casa, davant de la gent que estimo. Crec que no hi ha paraules per descriure-ho“, ha explicat el patinador en una entrevista després de l’entrega de la medalla als companys d”Esports en xarxa’.

El català va fer una actuació magnífica que representava la història de la volta al món en 80 dies de Phileas Fogg, que a l’arribar a Barcelona s’enamorava de la ciutat.  En Pere només va ser superat per Luca Lucaroni, que va emportar-se la medalla d’or del Palau Sant Jordi cap a Itàlia.

Carla Escrich, insatisfeta

L’altra cara de la moneda és Carla Escric, campiona d’Espanya de patinatge artístic, però que tot i aconseguir medalla, no es va mostrar del tot contenta amb la seva actuació. Tot i les insatisfactòries sensacions, la Carla ha valorat molt positivament l’ambient al Palau Sant Jordi: “Això ha sigut el millor de tot, veure tanta gent animada pel patinatge artístic”.

En el patinatge femení, també ha guanyat l’or una patinadora italiana: Rebecca Tarlazzi.