El Júpiter ha jugat aquest diumenge el seu tercer partit de la pretemporada contra el Cerdanyola. Els de Javi Cuesta han empatat 3-3 després de estar per sota del marcado per 2-0. El matx s’ha jugat a porta tancada.

El Cerdanyola s’imposa en la primera meitat

Els primers minuts del partit no han tingut un dominador clar. Tot i així, el Cerdanyola ha posat l’1-o al marcador en el minut 11 amb un gol de Nils a porta buida. Després del gol, els locals han agafat confiança i han buscat dominar el partit. Això ha provocat l’arribada del 2-0 en el minut 17. Marc Servetti ha sigut l’encarregat d’ampliar l’avantatge en el marcador. El Cerdanyola ha seguit amb la dinàmica després del primer gol i ha tingut la pilota. A les acaballes de la primera meitat, el Júpiter ha posat una marxa més i s’ha vist recompensat amb el gol de Llorenç en el minut 44 que ha significat el 2-1 en el marcador.

El Júpiter empata el partit en la segona meitat

La segona meitat ha començat com la primera, sense un dominador clar. Tot i que el Cerdanyola ha tingut la primera ocasió del partit, ha estat el Júpiter qui ha marcat el primer gol de la segona part al minut 55, que ha posat el 2-2 en el marcador. Santolalla ha sigut l’encarregat d’anotar-lo. Això ha suposat una injecció de moral per als visitants i ha provocat una millora en el seu joc. Tot i així, el Cerdanyola no ha desistit a cercar el gol que el tornés a avançar en el marcador i ha seguit generant ocasions. Al minut 75 ha arribat el 2-3 al marcador, obra de Felius, gràcies a un error defensiu del Cerdanyola. Però l’alegria ha durat poc als visitants, ja que Hamza ha marcat l’empat pocs minuts després. Tots dos equips han buscat el gol de la victòria, però, finalment, el partit ha acabat 3-3.