El Guineueta ha jugat el tercer partit de pretemporada contra el Vista Alegre. Primer va empatar a 0 contra el Vic i després va perdre 1 a 0 contra el Viladecans. El matx d’aquest diumenge contra els del Baix Llobregat no ha deixat gaire bones sensacions als barcelonins, ja que han sumat el segon empat de la pretemporada i el tercer partit consecutiu sense marcar.

Poques ocasions i moltes imprecisions

Poc joc i poques ocasions a les àrees a la primera part. Les pilotades han predominat en uns primers 45 minuts en què un error de Josué ha provocat l’ocasió més clara per part dels visitants. Laborde ha aprofitat la indecisió del central del Guineueta per encarar el porter, però Eric ha estat molt ràpid i ha evitat el primer gol del partit. A partir d’aquí, imprecisions fins al minut 38, quan el Guineueta ha tingut la primera i única ocasió. Ferran ha engaltat la pilota a la frontal de l’àrea i ha obligat Tomas a fer una molt bona intervenció per deixar el resultat de 0-0 al descans.

El Guineueta ho intenta, però sense encert

El Guineueta ha sortit a la segona meitat més concentrat que no pas el seu rival. Això sí, la manca de gol que té l’equip barceloní s’ha deixat notar en els segons 45 minuts. Al minut 60 ha arribat l’ocasió més clara dels locals. Una molt bona transició conduïda per Marc ha acabat als peus de Pozzo, que no ha dubtat ni un moment a buscar la porteria del Vista Alegre, però el xut ha topat amb el travesser. Ràpidament han reaccionat els visitants per mitjà de Sergi, que ha fet una bona jugada personal dins l’àrea i ha xutat creuat, però el porter del Guineueta ha aturat la pilota amb comoditat. A partir d’aquí, el partit s’ha jugat més en camp visitant, però els barcelonins no han tornat a tenir cap ocasió clara de gol que permetés trencar l’empat a 0 amb què ha acabat el matx.