Thiago Alcántara s’ha desfet en elogis cap a Sergio Busquets, el seu company a la selecció i excompany al Barça. El migcampista del Bayern de Munic, a qui molts aficionats culers voldrien de nou al Camp Nou, ha defensat la figura del 5 blaugrana. “És un jugador que ha estat un referent per a mi, no només per la relació formidable sinó també per la relació futbolística”. Thiago Alcántara ha mostrat admiració cap a Busquets, amb qui va compartir sala de màquines al Barça. “És un goig veure’l jugar, poder entrenar-se amb ell, veure com es posiciona, veure com lidera l’equip… És un goig veure’l entrenar-se”.

Busquets viu un moment delicat al Barça. El de Badia del Vallès és un dels futbolistes que podria perdre protagonisme amb Ronald Koeman, i Thiago ha volgut defensar-lo: “Tots tenim partits no tan bons. La presència que té al camp, els títols que ha guanyat… Té les millors estadístiques d’un migcampista de tot el món“.

Thiago i el cas Messi

Thiago Alcántara no ha volgut parlar gaire del serial de Leo Messi. El migcampista ha dit que “qualsevol decisió que sigui beneficiosa per al club on juga és meravellosa” i ha afegit que Leo és un gran jugador i que el millor que podia passar al Barça era que Messi continués vestint de blaugrana.