Espanyol B
@RCDEspanyolFF

L’Espanyol B s’ha imposat al Perelada en el primer partit de la pretemporada dels dos equips. Els blanc-i-blaus han guanyat per 4 a 1 els gironins i han deixat bones sensacions en aquest primer partit dels de José Aurelio Gay.

Iván Gil avança el filial

El filial ha sortit amb ganes i intensitat i ràpidament ha vist compensat l’esforç. Iván Gil ha marcat l’1 a 0. El gol ha arribat amb fortuna perquè l’ha desviat un defensa gironí. El gol ha propiciat que l’equip de Gay tingués el domini de la pilota, però el Peralada ha sabut defensar-se prou bé per evitar el segon gol dels barcelonins. Villahermosa i Jutglà han estat els jugadors més actius dels locals.

L’Espanyol B no dona opció

La segona part ha començat gairebé com la primera. Encara no s’havien disputat 10 minuts d’aquest segon temps quan Genar ha fet el 2 a 0 després d’aprofitar una pilota solta dins l’àrea. Amb el partit encarrilat, l’Espanyol B ha seguit dominant i ha sentenciat el primer triomf de la pretemporada. Óscar Gómez ha signat el 3 a 0 i Padilla, de penal, ha marcat el 4 a 0. A les acaballes del partit el Peralada, mitjançant Cristian, ha fet el 4 a 1 definitiu.