catalunya-jamaica
@fcf_cat

El partit amistós entre Catalunya i Jamaica s’ha ajornat a causa del coronavirus. La Federació Catalana de Futbol ha acordat conjuntament amb la Federació de Futbol de Jamaica ajornar el matx davant “la incertesa i imprevisibilitat de l’evolució del virus Covid-19” 

Es buscarà una nova data

El partit, que havia de disputar-se el dilluns 30 de març al Camp d’Esports de Lleida queda ajornat definitivament. Ara totes dues federacions estan treballant en una nova data per poder jugar el partit.

Volen evitar qualsevol risc

La decisió, segons ha fet públic en un comunicat la Federació Catalana de Futbol, s’ha pres seguint les recomenacions d’ajornament de totes aquelles competicions que no tinguin impacte classificatori que en els últims dies ha emès el Ministeri de Sanitat i el Consell Assessor de Pla de Protecció Civil de Catalunya. La Federació Catalana de Futbol i la Federació de Futbol de Jamaica, amb aquesta decisió conjunta, volen evitar qualsevol perill derivat de les malalties transmissibles emergents d’alt risc. Un cop confirmat l’ajornament aquest s’afegeix un nou cas de la llista de competicions que s’han hagut d’ajornar a causa del coronavirus.