El davanter Ferran Tacón és nou jugador del Martinenc. El jugador, de 33 anys, fitxa per l’equip del Guinardó amb l’objectiu de quedar segon a la classificació i lluitar per retornar a la Tercera Divisió. Tacón és un jugador amb una llarga carrera esportiva. Es va formar al futbol base del Reial Madrid. El davanter de Sant Andreu de Llavaneres ha jugat 261 partits a Segona B i fitxa procedent de l’Andorra.

L’altre incorporació és Marçal Lladó, migcampista amb vocació ofensiva que torna al Martinenc nou mesos després. El sabadellenc va formar part de la primera plantilla el curs passat, a Tercera Divisió. A l’estiu va marxar a la Fundació Esportiva Grama i ara torna al Guinardó per lluitar per retornar a la Tercera Divisió. L’arribada de Marçal Lladó és la tercera que es produeix en plena temporada, després del fitxatge de Ferran Tacón i la incorporació de Josevi al novembre. Durant el curs la plantilla ha tingut tres baixes: Marc Samper; Rubén Cruz, “Rubi”, i Edgar Moragas.

Per encara els últims tres mesos de competició la plantilla del primer equip te 21 futbolistes, amb el possible afegit puntual d’Eric Simó, jugador del filial que participava en diversos partits d’inicis de curs.

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera i Gabri Padrós
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García, Marc Ahufinger, Adri Pulido, Karim al Qarut i Alberto Sánchez
Migcampistes: Iván García; Carles Güell; Ricardo Tinoco; Rafel Roger; José Vicente Molina, “Josevi”, i Marçal Lladó
Davanters: Joel Martínez, Joan Vendrell, Jan Lladó, Adrián Canelada, Ferran Alabau i Ferran Tacón