Setién ha sortit a demanar disculpes per les crítiques del segon entrenador del Barça, Eder Sarabia, durant el clàssic al Bernabéu en l’última jornada de Lliga. En una entrevista a ‘El Periódico’, el primer tècnic blaugrana explica que aquesta situació “hem de mirar de controlar-la”, que “al final és culpa meva” i “la imatge del club ha de ser impol·luta”.

Setién assumeix la responsabilitat

Després de disputar-se el clàssic de diumenge passat al Santiago Bernabéu, que va acabar amb derrota del Barça, s’han fet públiques unes imatges d’Eder Sarabia criticant els jugadors del Barça. Les càmeres de Movistar+ van captar les reaccions del segon de Setién des de la banqueta. Se li van llegir els llavis i es va poder veure el segon entrenador crític i enfadat amb algunes actituds d’alguns jugadors que no acabaven de complir les ordres que tenien. Sarabia ja ha demostrat que és un tècnic amb molt de caràcter i les imatges han tingut molta repercussió i això ha fet que Quique Setién ara hagi demanat disculpes.

El tècnic diu que aquestes situacions han de mirar de controlar-les i solucionar-les. Ha afegit que “hem demanat disculpes a qui les havíem de demanar i sobretot jo, que al final és culpa meva”. Setién segueix argumentant que “la imatge del club ha de ser impol·luta, se n’ha de tenir cura”. També s’ha referit al seu ajudant, Eder Sarabia, dient que “ell està mirant de solucionar-ho, és un noi jove, impulsiu, amb molta energia”.

Crític amb la gravació de les imatges

L’entrenador del Barça no acaba d’entendre com és que aquestes imatges s’han pogut gravar i difondre. El tècnic ha dit que “és vergonyós que hi hagi una càmera que t’està seguint permanentment”. Pel tècnic, això “s’hauria d’erradicar, no pots estar tot el dia amb la mà a la boca”.