La cinquena edició de l’Open Internacional Barcelona Coastal de rem de mar ha comptat amb més de 100 esportistes provinents de clubs tant locals com europeus.

Una prestigiosa competició de rem de mar

Aquesta competició, organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, s’està consolidant com una de les més prestigioses de rem de mar. L’espai Marina Vela de Barcelona ha estat el punt de sortida per als més de 100 regatistes que hi han participat. El 70 % provenen de França, Itàlia, República Txeca, Alemanya i Mònaco. Hi han participat esportistes d’alt nivell com l’actual campiona de França Jessica Berra, Sebastiano Panteca, Maria Pelven i Peter Berg, que es troben entre els deu millors remers de mar del món.

La mala mar, el rival a batre

Durant la jornada de rem, els participants han hagut de batre el rival més complicat: la mala mar. Les tripulacions han hagut de completar una distància de 6.000 metres en bots d’un, dos i quatre remers. Tot i les dificultats, el gran al·licient d’aquesta competició és gaudir de les vistes de la costa barcelonina mentre competeixen.