El FC Barcelona Rugbi ha perdut davant l’Ampo Ordizia per 22 a 34 a la setena jornada de la Lliga Heineken de rugbi. Els blaugrana només han pogut posar-se una vegada per davant en el marcador i ha estat amb el 3 a 0 inicial.

L’Ordizia, molt superior

Un marcador que ha estat un miratge, ja que al quart d’hora de partit, l’Ordizia ja manava per 3 a 8. L’equip basc, gràcies a marques i cops de càstig ha aconseguit marxar al descans amb un 3 a 21 al seu favor.

L’equip de Sergi Guerrero ho ha intentat. Però en cap moment ha pogut igualar el marcador. El 17 a 24 del minut 64 ha estat el moment que els blaugrana han estat més a prop. L’Ordizia, amb una bon sitema defensiu i un atac pràctic ha mantingut les distàncies i al final s’ha endut els tres punts del Municipal de la Mar Bella.

El Barça, millor de visitant

El Barça ha perdut 3 dels 4 partits que ha jugat com a local. Només va aconseguir la victòria a la primera jornada davant l’Hernani; mentre que els enfrontaments amb la Santbioana i l’Alcobendas, van acabar amb derrota blaugrana. En canvi, com visitant, suma tres victòries en els tres partits que ha disputat. L’equip de Sergi Guerrero va superar, a domicili, el Valladolid, el Gernika i l’Independiente de Cantabria.

La fitxa del partit

FC Barcelona Rugby: Omar Miniño, Martín García (5), Ramiro Pacheco, Tomás Borghi (5), Nicolás Zas, Julian Gómez, Baptiste Bougeard, Rochedi Mirabet, Jerónimo Berruezo, Rodrigo Ávalos (12), Franco Velarde, Joaquín Hardoy, Bruno Granell, Imanol Ubaldo, Artiom Kovalenko, Marcos Muñiz, Pere Clarà, Francisco Molinari, Francisco de Borja Selva, Guillaume Gauthier, Hugo Pezet-Pux, Felipe Alegria i Jan Gomez. Entrenador: Sergi Guerrero.

Ampo Ordizia: Fernando López, Unai Lasa, Ander Alberdi, Pohutukawa Leauma, Imanol Iruarriz, Asier Alvarez, Aitor Olasagasti, Siosiua Moala, Juan Manuel Lescano, Valentín Cruz (19), Iker Korta (5), Mikel Aizpurua, Gabriel Engelbrecht, Alain Araña, Julen Goia (10), Unai Aragón, Ekaitz Sadaba, Aitzol Garmendia, Oier Goia, Eneko Salinas, Xabier Fajardo, Lander Mujika i Asier Hernández. Entrenador: Jon Txurruka.