Victòria molt treballada del Club Esportiu Mediterrani davant el Club Sabadell. El Medi, amb casquet blau, s’ha imposat als vallesans per 6 gols a 8. Ha estat un partit molt igualat que s’ha començat a decidir en el segon quart, quan el Mediterrani ha aconseguit marxar de tres gols en el marcador i ha pogut mantenir la distància fins al final.

El debut de Quim Colet amb el Sabadell

S’ha arribat a l’últim quart amb avantatge de l’equip de Jahzeel Martínez de dos gols amb un 4 a 6 en el marcador. El Sabadell, amb el debut de Quim Colet a la banqueta, ha retallat distàncies, però no ha pogut empatar el partit en cap moment. El tècnic vallesà ha afirmat que els jugadors del Sabadell tenen nivell i qualitat per estar més amunt a la classificació, però que l’equip passa per un moment mental difícil i que, ara per ara, això és el que cal treballar.

Quim Colet, entrenador del CN Sabadell

L’últim tram de l’enfrontament ha estat un cúmul de despropòsits per al Sabadell. Superioritat de tres homes que no acaba en gol, o aquest llançament frustrat des del punt de penal. En canvi, el Medi amb jugadors experts com Marc Minguell o Marc Roca ha mantingut la calma i s’ha acabat emportant el partit.

Marc Roca, un dels veterans amb pes específic

Marc Roca és un dels homes claus aquesta temporada al Mediterrani. L’exjugador de l’Atlètic-Barceloneta va jugar la temporada passada a l’Oradea romanès. Ara, ha tornat a casa per jugar a la Divisió d’Honor i assumir un paper important dins de l’equip de Jahzeel Martínez.
Marc Roca és un dels veterans de l’equip. Afirma que enguany el Mediterrani té un gran equip i no es marca cap tipus de sostre quan parla d’objectius.

Marc Roca, jugador CE Mediterrani