El Barça Lassa s’enfrontarà aquest dissabte, 3 de novembre, amb el Cartagena en el partit de la vuitena jornada de Lliga. El club murcià es troba en plena reconstrucció i vol aprofitar aquesta oportunitat per fer-se valer. Els murcians, que estrenen tècnic, treballen en un projecte nou. El brasiler André Brocaleno vol trencar la dinàmica negativa i, per fer-ho, compta amb jugadors de gran qualitat. Fins ara, només ha sumat un punt dels últims nou que ha disputat. El matx tindrà l’atractiu afegit de poder veure el retrobament del Barça amb Bateria.

El Barça i Bateria, cara a cara

Bateria va passar per la disciplina blaugrana amb més pena que glòria. Dione Alex Veroneze va arribar al Barça l’any 2014. Procedia del Movistar Inter i va aterrar com un fitxatge il·lusionant. L’ala, de només 23 anys, va fer realitat el somni de vestir la samarreta blaugrana i tot apuntava que seria una de les grans estrelles de l’equip. La realitat, però, va ser ben diferent: un seguit de lesions li van fer la vida impossible i van desdibuixar el seu pas pel Barça. De fet, una lesió al genoll esquerre el va allunyar de les pistes durant pràcticament tota una temporada.

El somni de poder guanyar-ho tot amb el club barceloní es va esvair, igual que el seu contracte, que inicialment finalitzava l’any 2020 però es va trencar a finals de juliol del 2017. Després d’un pas breu pel Cresol Marresco, Bateria torna a la Lliga de futbol sala espanyola i ho fa al capdavant del nou projecte del Cartagena.

Aquest dissabte, Bateria es retrobarà amb el Barça i amb diversos excompanys. De ben segur que ara, recuperat, ens deixarà espurnes de la seva gran qualitat.