El Barça visita el camp del Rayo
@FCBarcelona

El Barça ha sortit amb el mateix 11 que contra l’Inter de Milà i el Madrid i el partit ràpidament s’ha posat de cara per als blaugrana. Luis Suárez, després d’una jugada de Jordi Alba, ha fet el 0 a 1. Semblava que el matx seria fàcil per als de Valverde, però res més allunyat de la realitat. El Rayo Vallecano no s’han enfonsat i en el minut 35 Del Pozo ha fet l’empat a 1. El Barça ha encaixat el cop i abans del descans hauria pogut fer el segon. Luis Suárez en el minut 41 ha enviat una pilota al pal.

A la represa el partit no ha tingut control. I el Rayo Vallecano ho ha aprofitat per fer el segon i capgirar el marcador. En el minut 57 Álvaro ha marcat el 2 a 1. El Barça ho ha intentat, però ha estat un equip desdibuixat, lluny del conjunt dominador dels últims partits. Tot i la segona part espessa dels blaugrana, els de Valverde amb més cor que cap han empatat a 2 mitjançant Dembélé en el minut 87. I amb la moral i l’empenta que ha donat l’empat ha arribat el tercer. Luis Suárez ha marcat el 2 a 3 en el minut 89.