L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la segona victòria consecutiva a la Champions després d’imposar-se a l’Estrella Roja per 3 a 14. Ha estat un partit que els mariners han dominat des d’un bon inici.

L’Atlètic, superior des de l’inici

El Barceloneta, amb casquet blau, ha obert forat en el marcador en el primer quart. Parcial d’1 a 3 i al descans la diferència ja era de 2 a 5.
L’Estrella Roja poc podia fer davant l’encert dels jugadors de l’Atlètic. I menys encara en el tercer quart. En aquest període, els jugadors de Chus Martín han aconseguit un parcial de 0 a 5 que sentenciava el partit.
A l’últim període, parcial d’1 a 4 i victòria de l’Atlètic-Barceloneta per 3 a 14. Roger Tahull i Blai Mallarach han estat els màxims anotadors del partit.
Els mariners viatjaven a Sèrbia amb una victòria, l’aconseguida a la primera jornada davant l’Eger (12-7), mentre que els de Belgrad van perdre a la primera jornada contra el Pro Recco.

La fitxa del partit

VK Crvena Zvezda: Aleksandro Kralj, Veljko Tankosic, Milos Maksimovic (2), Nikola Bursac, Luka Perkovic, Vasilije Martinovic, Andria Bitadze, Djorde Ljubenovic, Stefan Ilic, Boris Popovic, Kristijan Sulc, Marko Radovic (1) i Stefan Todorovski. Entrenador: Dejan Savic.

CN Atlètic-Barceloneta: Dani López Pinedo, Martín Famera (2), Alvaro Granados, Alberto Munárriz (1), Josip Vrlic (2), Marc Larumbe (1), Pau Linares, Fran Fernández, Roger Tahull (3), Felipe Perrone (2), Blai Mallarach (3), Alejandro Bustos i Miki Linares. Entrenador: Chus Martín.