El Logronyo, que ha guanyat les últimes quatre Lligues i arribava a Barcelona com a líder empatat a punts amb el Barça, ha començat dominant i s’ha endut el primer set per 16 a 25.

En el segon, les blaugrana han intentat igualar el partit. Han estat més a prop de les de La Rioja, però encara els ha faltat una mica per guanyar el set. El Logronyo s’ha imposat per 20 a 25.

En el tercer set el Barça sí que ha pogut superar les actuals campiones. D’aquesta manera les blaugrana s’han apropat en el marcador i l’han deixat en un 1 a 2. Aquest set les jugadores d’Hugo Gotuzzo l’han guanyat per 25 a 20.

El partit s’ha decidit en el quart set. El Logronyo ha sortit disposat ha sentenciar el matx i ho ha aconseguit després de guanyar per 20 a 25. Aquesta és la primera derrota del CVB Barça a la Lliga.