El Club Natació Sant Andreu ha caigut, de manera contundent, davant el Club Natació Terrassa per 9 a 20. Ha estat un partit en el qual, l’equip de Dani Ballart, amb casquet blanc, només ha pogut plantar cara en el primer quart. Amb el 2 a 2 dels primers vuit minuts s’ha acabat el partit. I el Terrassa de Didac Cobacho ha estat una piconadora per al conjunt andreuenc.

Segon i tercer períodes, clau

Després del primer quart, el Terrassa ha estat una màquina de fer gols, mentre que el Sant Andreu ha deixat de marcar-ne. Un parcial de 2 a 7 en el segon quart, i de 0 a 5 en el tercer, han estat la clau de la contundent derrota del Sant Andreu. Els gols de Bernat Sanahuja i Sergi Mora, màxims golejadors del partit, han fet que l’equip local no pogués reaccionar en cap moment.

Dani Ballart, entrenador CN Sant Andreu

L’últim període, amb tot decidit, ha estat més igualat que els dos anteriors. Parcial de 5 a 6 per al Terrassa i els egarencs que s’han emportat la victòria de la Pere Serrat.

La fitxa del partit

CN Sant Andreu: Joao Coimbra, Kjeld Veenhuis (1), Oscar Asensio, Vladislav Egorov (1), Bader Nasser (1), Mario Tenorio (1), Mathieu Peisson (2), Roger Echevarría, Erik Brugué (2), Ricardo Gracia (1), Niko Paul, Joan Coloma, Gabriel Carrasco. Entrenador: Dani Ballart.

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (5), Sergi Mora (4), Ricard Alarcón (3), Oscar Aguilar, Alex de la Fuente (1), Francesc Sánchez, Marc Salvador, Alberto Barroso (3), Ivan Gallego (1), Oriol Rodríguez (2), Agustí Pericas (1) i Biel Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.