El CN Barcelona ha guanyat el CE Mediterrani per 10 a 7 a la Nova Escullera. El derbi, corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat masculina, ha estat igualat durant tot el partit però finalment els de Toni Esteller s’han emportat la victòria a casa.

Màxima igualtat al derbi

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, això ha provocat fins a tres penals en el primer quart. El CN Barcelona ha guanyat els tres primers quarts amb un gol de diferència a cadascun. Una gran reacció del CE Mediterrani en  l’últim quart ha frenat els intents de marcar per part dels locals. Tot i que volien remuntar el partit, només han aconseguit igualar el resultat a l’últim quart (3-3).

Cinquena victòria consecutiva dels locals

Els homes de Toni Esteller acumulen cinc victòries consecutives i un empat, amb aquests resultats es col·loquen a la primera posició de la lliga en espera del resultat de l’Atlètic-Barceloneta davant el CN Catalunya.