El partit entre el FC Barcelona rugbi i la Santboiana ha acabat amb empat a 32 punts, un derbi que aquest dissabte ha celebrat els 95 anys del primer enfrontament entre els dos conjunts.

El FC Barcelona rugbi es deixa empatar

El partit ha començat amb un assaig de la Santboiana i la corresponent transformació a pals. Però els del Barça han capgirat el marcador amb un cop de càstig, un assaig i el xut a pals. 10 a 7 per als blaugrana. El primer temps ha seguit amb dos assajos més del Barça i una transformació, i dos cops de càstig dels de Sant Boi que ha deixat el 22 a 13 al descans. A la represa, un assaig per a cada equip i la transformació blaugrana ha situat el 29 a 18 per al Barça. Els del Baix Llobregat han retallat distància al marcador amb un nou assaig, 29 a 25. Els darrers punts del Barça han estat amb un cop de càstig de Guemes, però la Santboiana ha igualat en el darrer minut amb un assaig i la transformació a pals. Fins i tot el conjunt visitant ha pogut guanyar el partit amb un cop de càstig des del mig del camp que no han transformat. Empat a 32 punts en un nou clàssic del rugbi català molt igualat.

9 de novembre del 1924, camp de Sant Boi, Baldiri Aleu. Es va jugar el primer partit entre la Santboiana i el Barça. 95 anys més tard segueixen els clàssics del rugbi català. Aquest 9 de novembre del 2019, s’han enfrontat a La Teixonera.