El primer derbi de la història en competició regular entre la Guineueta i el Júpiter s’ha quedat a Nou Barris. El conjunt de Luis Gallego s’ha beneficiat d’un matiner gol de Ferran per afrontar el partit amb més tranquil·litat. Tot i així, el Júpiter no s’ha arronsat i ha aconseguit retallar diferències a la segona meitat.

Ferran obre la llauna amb un golàs

Deu minuts ha necessitat la Guineueta per obrir la llauna d’aquest històric derbi. Ferran ha engaltat de primeres un servei de banda per signar un autèntic golàs i avançar els de Nou Barris al marcador. El Júpiter ha intentat refer-se del gol matiner amb una aproximació que ha aturat amb les cames Èric. El partit ha entrat en una fase de més imprecisions i on cap dels dos conjunts s’ha pogut fer amb el control de la pilota. Les ocasions han estat escasses al llarg d’aquests primers 45 minuts. Una de les més clares pel Júpiter ha nascut dels peus d’Olid que hauria pogut empatar el matx, però el seu xut creuat ha sortit fregant el pal. Els de la Verneda han estat millors en els darrers minuts de la primera meitat, però el marcador  ja no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb l’1 a 0.

Reacció insuficient del Júpiter

A la represa, la Guineueta ha tornat a avisar amb una gran jugada col·lectiva que finalment ha salvat Peke a l’àrea petita. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Pardo ha situat el 2 a 0 després d’una gran cursa en solitari d’Anguera. El Júpiter no s’ha arronsat i ha retallat distàncies al minut 64. Olid ha definit a la perfecció un u contra u davant Èric. El partit s’ha trencat i ha entrat en una fase d’anades i vingudes. El mig del camp ha desaparegut i les pilotades en llarg han pres tot el protagonisme. Guineueta i Júpiter han tingut opcions d’ampliar el marcador, com la doble ocasió pels locals o com el pal dels de la Verneda. Finalment, l’històric derbi s’ha quedat a Nou Barris amb el resultat definitiu de 2 a 1.