La 15a edició del sopar de la fundació Esport Solidari Internacional (ESI), que treballa amb l’objectiu basat a humanitzar l’esport, s’ha celebrat aquest divendres a l’Hotel Catalonia Plaza. La fundació, que presideix Josep Maldonado, actua amb la voluntat d’ajudar nens, nenes i joves que viuen en la pobresa, la marginalitat o el subdesenvolupament.

Un sopar solidari farcit d’autoritats

Com ja és habitual, el sopar solidari ha aplegat moltes autoritats i personalitats del món de l’esport català que, també, participen en la iniciativa de la fundació Esport Solidari Internacional. L’acte s’ha celebrat a l’Hotel Catalonia Plaza i s’hi ha pogut veure el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner; el director formatiu del FC Barcelona, Patrick Kluivert; l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell; el director de l’Àrea Social del RCD Espanyol, Alberto Ariza; l’exjugador de bàsquet Audie Norris i el pilot Isidre Esteve, entre d’altres.

També hi han fet acte de presència altres personalitats que no estan relacionades directament amb el món de l’esport com Núria Feliu, Jordi Hurtado, Gisela, Poty, Lucrecia, Ramón Mirabet i Carlos Latre.