L’Horta s’enfrontarà al Vilassar al Municipal Xevi Ramon aquest diumenge, 10 de novembre, a les 17 h. El conjunt de Nacho Castro vol tornar a puntuar fora de casa després de perdre fa dues jornades amb el Terrassa.

Recuperant bones sensacions

L’equip de Nacho Castro està tornant a fer una temporada magnífica. Els hortencs ocupen la quarta posició amb 21 punts després de perdre només dos partits en 11 jornades. Una d’aquestes derrotes, davant el Terrassa, va ser el primer partit en què l’Horta no va puntuar com a visitant. En la jornada següent, però, l’equip es va recuperar i va guanyar al Feliu i Codina el Granollers. Un partit en el qual va ser expulsat Guillem Corominas i que serà baixa per al partit contra el Vilassar.

El Vilassar, que encara no ha perdut cap partit al Xevi Ramon, encadena dues victòries seguides. Uns triomfs que els han permès sortir de les places de descens i que, ara per ara, ocupin la dotzena posició amb 14 punts. La ratxa de dues victòries seguides, la van començar els d’Alberto Aybar guanyant el Sants per 3 a 1.